Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - STAR CHANNEL


Ο Σύλλογος Ν.Ε.Ο.Ι Άνδρου στο STAR Channel!!!

Σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό “Star Channel”, ο Σύλλογος Ν.Ε.Ο.Ι Άνδρου διοργανώνει μία ημερίδα ενημέρωσης που θα αφορά σε θέματα της επικαιρότητας.

                    




Δηλώστε συμμετοχή ΟΛΟΙ -χωρίς προϋποθέσεις- έως την Πέμπτη 07/02/2013 τηλεφωνώντας στα 6976591507 (Γιώργος Κολυδάς) και 6937101695 (Βασίλης Μπατής).

Η ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 09/02/2013. Σημείο συνάντησης έχει οριστεί το κτήριο του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel (Βιλτανιώτη 36, Κάτω Κηφισιά, Αθήνα) και ώρα συνάντησης 12.00.

Αφού ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις του σταθμού και της σχολής δημοσιογραφίας «New media studies», θα ακολουθήσει ομιλία – συζήτηση με τον Σταμάτη Μαλέλη, γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star Channel, αλλά και άλλους δημοσιογράφους, σχετικά με θέματα όπως η ανεργία, ο τουρισμός αλλά και η ανάπτυξη του νησιού μας.

Παραθέτουμε οδηγίες πρόσβασης στο κτήριο Star Group.

1) Πρόσβαση από την Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας: Ανεβαίνοντας την Εθνική από Πειραιά προς Λαμία, περνάμε τον κόμβο της Αττικής οδού και μετά από δύο εξόδους βγαίνουμε δεξιά στην έξοδο για Ολυμπιακό χωριό  Θρακομακεδόνες, ακολουθούμε την πινακίδα που δείχνει δεξιά για το STAR Channel στην οδό Καλυφτάκη για 1000 μέτρα και στη συνέχεια στην επόμενη πινακίδα STAR δεξιά στην οδό Βιλτανιώτη για 780 μέτρα. 

2) Από Κηφισίας: Στο ύψος της Κηφισιάς, 550 μέτρα μετά τον τροχονόμο, στρίβουμε αριστερά στην οδό Τσαλδάρη, την οποία ακολουθούμε για 530 μέτρα, μέχρι την οδό Τατοΐου. Στη συνέχεια, στρίβουμε αριστερά στην Τατοΐου για 400 μέτρα και δεξιά στην οδό Όθωνος για άλλα 1580 μέτρα. Φτάνουμε στην οδό Λύρα και στρίβουμε δεξιά για 140 μέτρα, μέχρι τη διασταύρωση με την Καλυφτάκη και την Βιλτανιώτη. Στρίβουμε αριστερά στην οδό Βιλτανιώτη, την οποία ακολουθούμε για τα τελευταία 780 μέτρα. 

3) Ηλεκτρικός: Κατεβαίνουμε στη στάση «ΚΗΦΙΣΙΑ» και μετά με ταξί.

4) Ηλεκτρικός: Κατεβαίνουμε στη στάση «ΚΗΦΙΣΙΑ», μετά παίρνουμε το λεωφορείο Β9 έως τη στάση «ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ» (5η ΣΤΑΣΗ) και τέλος προχωράμε περιμετρικά του δακτυλίου για να βρούμε την οδό Βιλτανιώτη. 

''' Το βράδυ σας περιμένουμε όλους στο party που θα πραγματοποιηθεί στο SAXO CAFE-BAR (Πανόρμου 117 κ' Κηφισίας - Στάση μετρό Πανόρμου) '''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου